Strandwandeling

Datum: Zondag 17 maart 2024
Locatie: Strandpaviljoen Noord-Noord-West - Zeekant 81 (1e links) - 3151 HW Hoek van Holland
Ontvangst: 10:30 uur met koffie/thee en gebak
Aanvang: Rond 11:30 uur start de wandeling
Borrelplank: Rond 13:30 uur

Na de koffie gaan we met onze Welshjes heerlijk wandelen over het strand. Na de wandeling staat er een heerlijke borrelplank voor ons klaar met een drankje, koffie of thee, waar we nog gezellig kunnen napraten.

Kosten
Deelname kost € 14,- p.p. voor leden en hun partner/huisgenoot. Voor niet-leden vragen we p.p. € 19,-.

Aanmelden
Aanmelden vooraf is noodzakelijk, dit doet u door uiterlijk 10 maart 2024 een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt hierin uw naam, lidnummer en met hoeveel personen u wilt deelnemen aan de strandwandeling. De kosten mogen overgemaakt worden naar: NL63 INGB 0003 5543 24 - t.n.v. J.M. Mulder in Arnhem - o.v.v. Strandwandeling met lidnummer

Mededeling van het bestuur
- Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen hondje.
- Loopse teven zijn begrijpelijkerwijs niet welkom.
- Honden die elkaar opzoeken en lastigvallen worden beide aangelijnd en na overleg pas weer losgelaten.
- Niet gooien met ballen of stokken dit geeft vaak aanleiding tot ruzie, neem die daarom niet mee of maak er in ieder geval geen gebruik van.
- We willen graag welkom blijven op het strandpaviljoen, dus zorg ervoor dat uw hond niet tot last is van de overige gasten en dat deze niet te veel en langdurig lawaai maakt.

Weetjes over het strand van Hoek van Holland
Uitwaaien op het strand is heerlijk, zeker met de hond die al zijn energie kwijt kan. Let wel op dat u verantwoordelijk bent voor het opruimen van de uitwerpselen van uw viervoeter. Neem dus altijd een zakje mee. Er staan veel vuilnisbakken op het strand.

De gemeente is streng. Niet opruimen van hondenpoep betekent een boete van maar liefst € 140,-. Daarbij heeft de gemeente aangegeven strenger te zullen handhaven. Immers, hondenpoep staat in de top 5 ergernissen in strandbeleving.

Parkeren
Op de grote parkeerplaats van Hoek van Holland is het gratis parkeren.

Benieuwd naar de locatie, kijkt u dan op de website van strandpaviljoen Noord-Noord-West.

  

Algemene Ledenvergadering op 20 april 2024 in Elst

Onze Algemene Ledenvergadering 2024 is vastgesteld op zaterdag 20 april en wordt gehouden in Elst in zalencentrum Onder de Toren.

Alle uitgebreide informatie daarover en de agenda wordt vermeld in het volgende clubblad en hier op de website. Misschien handig om vast in de agenda te zetten?
Bovendien willen we nu al graag peilen of er voldoende belangstelling is onder onze leden om deel te nemen aan een trimmiddag die aansluitend aan de ALV kan worden gehouden.

Heeft u belangstelling, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uiteraard is dit in dit stadium vrijblijvend, bij voldoende aanmeldingen komt er een uitnodiging om definitief in te schrijven, ook in het volgende clubblad.Algemeen

Door deelname aan onze activiteiten geeft u de NWTC toestemming eventueel gemaakte foto’s met uw afbeelding te mogen plaatsen op onze website en/of in ons clubblad.

 

Lid worden?

Aanmelden als lid kunt u via het inschrijfformulier onder de rubriek lidmaatschap.

Joomla templates by Joomlashine