Vragen

Vragen aan de NWTC kunnen worden gesteld via een brief, per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch aan het secretariaat.

Vragen m.b.t. aanschaf van pups

De NWTC houdt niet (meer) bij waar pups worden verwacht of zijn geboren. De fokkers kunnen hun pups in de praktijk gemakkelijk kwijt via hun eigen relaties.
Op onze website www.nwtc.nl kunt u een lijst vinden met fokkers, inclusief hun internet adressen.
Meestal geven zij zelf aan of pups worden verwacht of beschikbaar zijn.
Overigens bestaat er een Welsh Terriër Kontakt Groep op facebook, opgezet door een Welsh bezitter, waar u soms informatie over ‘thuis’ gefokte honden kunt vinden. De NWTC heeft overigens geen officiële bemoeienis met deze groep, wel zijn verschillende bestuursleden daar bij aangesloten. Misschien iets om aldaar eens een kijkje te nemen.
Er bestaat een soortgelijke Belgische facebook groep: Welsh / Airedale Terriër België.

Vragen m.b.t. herplaatsers

De club krijgt niet veel verzoeken voor een herplaatsing.
Er is een aparte lijst voor herplaatsingen op onze website te vinden, doch die is al lange tijd niet meer aangevuld.
De reden daarvan is dat er een actieve facebookgroep is: de al genoemde Welsh Terriër Kontakt Groep. Verzoeken voor herplaatsingen komen daar meestentijds (succesvol) terecht.
Soms biedt een van de fokkers (zie de NWTC website lijst) een hond ter herplaatsing aan. U zou daarvoor zou u zelf met de betreffende fokker contact moeten opnemen.

Overige vragen

Voor andere vragen, bijvoorbeeld m.b.t. vachtverzorging, wordt een deskundig lid van onze vereniging gevraagd deze te beantwoorden.
Het heeft echter de voorkeur uw vragen direct te stellen aan de fokker, bij wie u uw hond heeft aangeschaft.
Het NWTC bestuur stelt zich in dit verband op het standpunt dat specifieke vragen alleen door haar behandeld worden als de vraagsteller ook daadwerkelijk lid is van de NWTC, danwel besluit dit te worden.  
Joomla templates by Joomlashine